• Работно време

  РАБОТНО ВРЕМЕX

  ПОНЕДЕЛНИК - НЕДЕЛЯ10:00 - 22:00

 • 0882 910 806
 • Връзка с нас

  Ще се радваме да отговорим на вашите въпроси!X

  АДРЕССофия, бул. Черни връх 100, Paradise center, етаж +3

  ОСТАВИ КОМЕНТАР

  Съобщението се изпраща. Моля изчакайте...

  Благодарим Ви, че се свързахте с нас! Очаквайте отговор скоро.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Моля попълнете всички полета, за да изпратите съобщението.

За Boulderland


IMG_7797_oksmall

Добре дошли!

 

Boulderland е зала, която ви кара да изживеете тръпката от катеренето по съвсем нов начин. Тук ще намерите приятелска и жива атмосфера, а опитният ни екип от професионалисти ще положи всички усилия, за да се чувствате комфортно. Високото ниво на енергия в залата, което ще ви завладее още с влизането, е резултат от непрекъснатия поток от активни хора, избрали спорта като начин на живот. При нас тренирате, създавате нови приятелства и се забавлявате в безопасна и приятна средa, създадена от катерачи за катерачи. Иновативен дизайн, светещи елементи и заоблени форми – това са само част от изненадите, които ви очакват.

В Боулдърленд предизвиквате гравитацията!

Боулдър катерене

 

Boulderland е зала, предназначена за т.нар. боулдър катерене (катерене на ниски стени без осигуровка). През последните години боулдър катеренето се развива като самостоятелна дисциплина и все повече се превръща в предпочитан спорт както от мъже, така и от жени с различна степен на физическа подготовка. Боулдър катеренето е силно технична дисциплина, която едновременно подобрява физическата сила и издръжливост и развива логичното мислене. То е за всички, които се мотивират от добрите резултати и постоянно търсят нови предизвикателства. В динамичното ежедневие боулдър катеренето комбинира оптимално удоволствие от спорта с по-малка инвестиция на време, като може да бъде практикувано и самостоятелно (без нужда от партнъор, който да ви осигурява.)

Залата разполага с обща площ от 850 кв. м. и предлага над 250 различни маршрути.

Боулдърленд предлага както индивидуални, така и групови курсове за катерачи с различна степен на подготовка

Какво още?

 

Преди и след тренировка, ви препоръчваме да се отбиете в Climbar. Там ще намерите избор на здравословни храни и напитки, които да ви заредят с енергия за още по-добри резултати.

За пълен релакс след тренировка посетете и нашата сауна!

COPYRIGHT ©FIT 2012. ALL RIGHTS RESERVED.